Uppdrag - Taysta.se

Taysta arrangerar spännande mat och dryckesevent runt om i landet. Varje år arrangerar Taysta över 300+ event och upplevelser.

Om uppdraget

Taysta behövde en skräddarsydd och framtidssäkrad lösning för att möta sina växande behov. Jag utvecklade en robust plattform som har stått pall för tidens prövningar. Idag, många år senare, fortsätter Taysta att vidareutveckla sina externa och interna system, och plattformen är fortfarande en pålitlig grund för deras verksamhet.

Taysta logo

Nyckelfunktioner

Evenemang

Med den utvecklade plattformen kan Taysta effektivt hantera tusentals evenemang och tillhörande metadata, såsom platser, städer, produkter, omdömen med mera.

Admin-panel

För att effektivt hantera hela plattformen från ett och samma ställe har jag utvecklat ett anpassat CMS och admin-panel. Detta gör det möjligt för Taysta att enkelt uppdatera innehåll, hantera ordrar och mycket mera.

Ordersystem

Taysta behövde ett anpassat ordersystem för att effektivt hantera sina ordrar. Jag utvecklade en lösning som inkluderar funktioner för återbetalningar, ombokningar, presentkort, rabattkoder och mycket mer.

Intresserad att jobba tillsammans?

Få en kostnadsfri offert